UMPSA terima kunjungan delegasi NPO Turkiye dan MPC - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 23 Ogos 2023- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima kunjungan delegasi daripada National Productivity Organization (NPO) Turkiye bersama Malaysia Productivity Corporation (MPC).