Pelajar UMPSA terima RM66,000 Geran Usahawan Siswa Bank Rakyat Unipereneur - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
KUALA LUMPUR, 17 Ogos 2023 – Seramai 20 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al- Sultan Abdullah (UMPSA) menerima dana perniagaan Bank Rakyat UNIpreneur berjumlah RM66,000 sebagai bantuan usahawan dalam kalangan pelajar universiti bagi mengembangkan lagi perniagaan mereka untuk digunakan sebagai pembangunan modul dan program keusahawanan mereka.