Persidangan Antarabangsa ICOAIMS 2023 memajukan disiplin Matematik dan Statistik untuk masyarakat celik teknologi - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 22 Ogos 2023 - Seramai 116 orang peserta terlibat dalam penganjuran International Conference on Applied & Industrial Mathematics and Statistics (ICoAIMS) bagi tahun 2023 yang berlangsung selama tiga hari bermula hari ini hingga 24 Ogos 2023.