Ts. Dr. Mohd Riduwan hasilkan mesin bekam automatik menggantikan mesin penyedut kahak sedia ada di pasaran - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
PEKAN, 18 Ogos 2023 – Terapi bekam adalah satu bentuk perubatan alternatif yang banyak diamalkan oleh masyarakat islam, China dan Eropah.