Wacana ilmu dedah teknologi dron di Malaysia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
PEKAN, 15 Ogos 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan program wacana ilmu yang bertajuk ‘Teknologi Dron di Malaysia: Bersediakah Kita?’.