UMPSA perkasa jaringan industri dan alumni dalam INAP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
PUTRAJAYA, 10 Ogos 2023 - Kolaborasi profesional bersama alumni dalam Industry Network Alumni Platform (INAP) merupakan suatu platform buat alumni Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dalam membina hubungan (networking), berinteraksi dan memberi sumbangsaran atas kapasiti profesional mereka.