UMPSA sebar penjenamaan baharu, santuni komuniti Semporna - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
SERAMAI 37 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengambil inisiatif menyantuni komuniti penduduk di Pulau Bum-Bum, Semporna, Sabah baru-baru ini.