UMPSA jalin kerjasama dengan MACEE bagi program Fulbright Malaysia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
PUTRAJAYA, 10 Ogos 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) jalin kerjasama dengan Suruhanjaya Pertukaran Pendidikan Malaysia-Amerika (MACEE) dalam usaha mengukuhkan persefahaman dan menggalakkan pertukaran pendidikan antara kedua-dua negara.