Warga UMPSA kibar jalur gemilang semarakkan sambutan Hari Kebangsaan 2023 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 11 Ogos 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan Majlis Penyerahan Jalur Gemilang sebagai menyemarakkan lagi semangat cintakan negara dalam kalangan warga UMPSA bersempena Hari Kebangsaan 2023 dengan tema ‘Malaysia MADANI: Tekad Perpaduan Penuhi Harapan’ pada tahun ini.