2 sahabat baik capai impian sambung pengajian masuk UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 13 Ogos 2023 - Dua sahabat baik dari Kampung Cherong dan Pos Sinderut berkongsi kegembiraan dan teruja apabila menerima tawaran menyambung pengajian dalam jurusan Diploma Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang mulai mendaftar pada hari ini.