250 pelajar dan guru KV sertai Program Pemerkasaan TVET PRS - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 7 Ogos 2023 - Penganjuran Program Pemerkasaan TVET Bersama Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) yang yang sertai seramai 250 pelajar dan guru-guru melibatkan 86 Kolej Vokasional (KV) seluruh Malaysia berjaya menyuntik minat, membangunkan potensi dan memperkasa daya saing para pelajar dalam menceburi bidang berkaitan TVET.