Usia menjangkau 21 tahun, UMP kini dikenali Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah - Roshlawaty, Md Raieh (Microsoft, 2023)
Penjenamaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) kepada Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) adalah tepat pada masanya apabila kampus tersebut kini berada di puncak kejayaan, bertepatan visi ‘ke arah sebuah universiti teknologi terunggul’.