Mekatronik penuhi keperluan IR 4.0 - Nafrizuan, Mat Yahya (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
BIDANG kejuruteraan mekatronik sedang berkembang seiring dengan keperluan Revolusi Perindustrian Keempat atau lebih dikenali sebagai IR 4.0.