Tawaran buat alumni sertai program Protege UMPSA - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 2 Ogos 2023- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) kini membuka peluang buat alumni universiti untuk menimba pengalaman berkhidmat di dalam universiti ini melalui Program Felo Perdana (Protege) UMPSA.