UMP dijenamakan semula kepada UMPSA - Media, Baharu (Radio Televisyen Malaysia, 2023)
KUANTAN, 29 Julai- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dijenamakan semula kepada Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), seiring kegemilangan yang dikecapi sejak 21 tahun kewujudannya.