UMP kini dikenali sebagai UMPSA - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2023)
PEKAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini dijenamakan sebagai Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) selepas 21 tahun institusi pengajian itu diwujudkan.