Produk minuman Si Hulk akan dikaji semula - Mohd Naim - Media, Baharu (Berita RTM, 2023)
KUALA LUMPUR, 28 Julai- Kandungan produk minuman kesihatan jenama "Si Hulk" akan dikaji kerana dikhuatiri mempunyai unsur-unsur yang tidak baik.