Pasukan wanita Tenpin Boling UMP rangkul pingat emas Kejohanan Tenpin Boling IPT Pantai Timur 2023 Siri 3 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
TUNJONG, 13 Julai 2023 - Pasukan wanita atlet Tenpin Boling Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya merangkul pingat emas bagi kategori kumpulan dan meraih pingat di setiap kategori pada kejohanan Tenpin Boling IPT Pantai Timur 2023 bertempat di Lite Superbowl JB7, Tunjong, Kelantan baru-baru ini.