MTUN perlu perkasa Program TVET, perluas pengambilan - Bernama, . (Bernama Pertubuhan Berita Nasional Malaysia, 2023)
Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin menunjukkan madu kelulut hasil daripada sedutan 'Sleek Pump' iaitu alat penyedut madu kelulut yang dibangunkan oleh kumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) ketika melawat gerai pameran selepas menghadiri taklimat tertutup bersama barisan pengurusan tinggi UMP di UMP Pekan.