Tabur bakti ke Thailand - Suliati, Asri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
SUKARELAWAN Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kilau yang membabitkan pelajar dan staf berbakti di bumi Tammalang, Thailand menerusi program Mobiliti Antarabangsa Kembara UMP 21@Kampung Tammalang Thailand, baru-baru ini.