UMP kini dikenali sebagai UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
PEKAN: Seiring usia 21 tahun kewujudan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menelusuri kegemilangan, universiti itu kini dijenamakan sebagai Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).