Tiada sekatan pelajar universiti balik mengundi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Malaysia, 2023)
Bachok; Kementerian Pendidikan Tinggi tidak mengenakan sekatan kepada pelajar universiti yang sedang menjalani peperiksaan akhir ketika ini untuk pulang mengundi bagi pilihan raya negeri (PRN) pada 12 Ogos.