Tiada halangan penuntut IPT mengundi - Nurfardlina Izzati, Mokhtar (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2023)
Tiada universiti tempatan terlibat peperiksaan semasa tarikh pengundian pilihan raya negeri (PRN) pada 12 Ogos ini, berikutan kebanyakan sudah selesai menjalaninya pada tempoh berkenaan.