Perluas akses lepasan SPM - Suliati, Asri (Media Prima Group, 2023)
JABATAN Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (JPPKK) memperkenalkan Program Asasi Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) bermula sesi pengambilan hujung bulan ini.