ECER rai 530 graduan sempena Majlis Apresiasi Pembangunan Modal Insan Pahang - Pejabat, Naib Canselor UMPSA (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2023)
KUANTAN - Seramai 530 graduan East Coast Economic Region (ECER) menerima sijil masing-masing bersempena Majlis Apresiasi Pembangunan Modal Insan Negeri Pahang bagi Sesi 2020-2023 di sini, pada Selasa.