Melestarikan Kecemerlangan, UMP kini dikenali sebagai UMPSA - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
PEKAN, 30 Julai 2023 - Seiring usia 21 tahun kewujudan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menelusuri kegemilangan, universiti ini kini dijenamakan sebagai Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).