Naib Canselor UMP santuni pelajar cemerlang STPM - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 25 Julai 2023 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin berkesempatan menyantuni dan berkongsi kegembiraan bersama dua pelajar cemerlang Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) di kediaman mereka masing-masing.