MPNP, UMP anjur Wacana Pekerja Harmoni, Ekonomi Lestari - Muhammad Ashraf, Fauzi (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 6 Julai 2023 - Majlis Pekerja Negeri Pahang (MPNP) dengan kolaborasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menarik lebih 100 penyertaan yang terdiri daripada jabatan, agensi, Badan Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO), institut pengajian tinggi (IPT) dan pemain industri di negeri Pahang Darul Makmur dalam penganjuran program Wacana Pekerja Harmoni, Ekonomi Lestari.