Perkasa TVET melalui kerjasama industri dalam kampus - Diana Surya, Abd Wahab (2023)
PEKAN – Kerajaan melalui Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) giat memperkasa pengajian Pendidikan Teknikal dan latihan Vokasional (TVET) melalui program kerjasama industri dalam kampus.