Majlis Perasmian Serambi Ilmu Rakyat (SIR) Corner UMP Oleh Yh. Profesor Dato' Ts. Dr. Yusserie Bin Zainuddin Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Di Perpustakaan UMP, Gambang - Yuserrie, Zainuddin (2023)
Terlebih dahulu, bagi pihak pengurusan UMP, saya ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada Encik Syaiful Abdul Ghani, Pengurus Besar Yayasan Bank Rakyat dan delegasi yang juga penyumbang utama atas kesudian hadir pada pagi ini...