UMP terima lawatan penanda aras UiTM Terengganu Kampus Bukit Besi - Azizul Helmi, Sofian (2023)
PAYA BESAR, 4 Julai 2023 - Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerima lawatan penanda aras berkenaan pelaksanaan Pembelajaran Berasaskan Kerja (Work-Based Learning) dari Universiti Teknologi MARA (UiTM) Terengganu Kampus Bukit Besi bagi Program Diploma Kejuruteraan Kimia.