UMP anjur Pekan Bridge Run pupuk budaya hidup sihat - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 10 Julai 2023- Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya akan menganjurkan program UMP Pekan Bridge Run pada 2 September 2023 dalam menyemarakkan gaya hidup sihat dalam kalangan warga UMP dan masyarakat setempat.