Program UMP UI Ikatan Serumpun fokus agenda kelestarian keselamatan dan kesihatan pekerjaan - Wan Norfazilah, Wan Ismail (2023)
DEPOK, INDONESIA, 14 Jun 2023- Program UMP-UI Ikatan Serumpun bertemakan ‘Hand-in-hand towards a Sustainable Tomorrow’ anjuran Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Indonesia (UI) berjaya memberi impak terhadap khidmat masyarakat di Indonesia.