Pelajar UMP berjaya raih tempat ketiga Pertandingan Fotografi Makum 2023 - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
SABAH, 1 Jun 2023 - Pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Amir Nuruddin Abdul Jalil berjaya merangkul tempat ketiga Keseluruhan Pertandingan Fotografi Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM) Jelajah Budaya Sabah baru-baru ini.