Carian Tematik Ayat Al-Quran Banyak Tersasar, AI Bukan Guru Tajwid – Pensyarah - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (Samudera.my, 2023)
KUANTAN, 19 Julai 2023 – “AI adalah tetap AI. Dia bukan syeikh, bukan tok guru, bukan ustaz. Hanya sekadar ‘rakan sembang yang takleh dipercayai sangat’ dalam kajian berkaitan agama.”