Kejuruteraan Mekatronik, Integrasi antara Domain Ilmu dalam Mendepani Era IR4.0 - Nafrizuan, Mat Yahya (2023)
Minggu ini adalah minggu yang bermakna buat para calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2022 apabila keputusan SPM 2022 diumumkan pada Khamis lalu. Menurut Ketua Pengarah Pendidikan, Datuk Pkharuddin Ghazali. Seramai 10,109 calon SPM 2022 memperoleh semua A manakala prestasi Gred Purata Nasional (GPN) menunjukkan peningkatan berbanding tahun terdahulu. Tahniah kepada calon yang berjaya, manakala yang lain, anda masih ada banyak peluang untuk dicuba demi kemajuan dan kejayaan masing-masing.