UMP, MBK meterai kerjasama dalam pembangunan inovasi dan kelestarian alam - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2023)
KUANTAN, 5 Julai 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meterai kerjasama dengan Majlis Bandaraya kuantan (MBK) dalam meningkatkan perkhidmatan dan melonjakkan produktiviti pembangunan bandar raya Kuantan serta pengkomersialan produk inovasi yang dapat memberi manfaat kedua-dua pihak.