100 Sukarelawan UMP Kilau terus berbakti bersama komuniti Kampung Tammalang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2023)
TAMMALANG, THAILAND, 3 Julai 2023 – Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kilau dalam kalangan pelajar dan staf kembali berbakti di bumi Tammalang bagi melaksanakan aktiviti khidmat masyarakat bersama komuniti dan kesukarelawanan.