UMP berada di landasan yang tepat hasil graduan kompeten - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 3 Julai 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) berada di landasan yang tepat dalam menghasilkan graduan TVET yang mampu menyumbang terhadap pembangunan negara.