Bantuan Awal Pengajian Yayasan Bank Rakyat ringankan beban pelajar - Juani Munir, Abu Bakar (Media Mulia Sdn. Bhd, 2023)
PETALING JAYA: Bantuan Awal Pengajian Yayasan Bank Rakyat (YBR) iaitu inisiatif bantuan pelajar B40 kurang berkemampuan untuk meneruskan pengajian di institusi pengajian tinggi (IPT) di samping mahu memastikan mereka mendapat kualiti pendidikan sama seperti yang lain.