Standard TVET - Suliati, Asri (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2023)
DALAM usaha untuk terus mempertingkat kualiti Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) negara, sebanyak 193 program Diploma Vokasional Malaysia (DVM) dalam pelbagai bidang mendapat pelanjutan Akreditasi Penuh oleh Lembaga Teknologis Malaysia (MBOT).