Kikis imej politeknik sebagai pilihan kedua - Nas Norziela, Nasbah (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2023)
Kuala Lumpur: Isunya bukan di mana tempat belajar tetapi bagaimana menggunakan ilmu yang diperoleh untuk berjaya dalam hidup.