Kelestarian perladangan angkat industri gaharu negara - Puteri Fadzline, Muhamad Tamyez (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Industri gaharu antara sub sektor perkayuan berpotensi untuk dikembangkan pada peringkat hiliran, apatah lagi masih ramai usahawan belum menerokai peluang, terutama pembuatan minyak wangi dan perubatan.