Isu Integriti dan Adab dalam kalangan Pelajar IPT - Hasnah, Hussiin (2023)
Perbincangan mengenai isu integriti dan etika dalam kalangan pelajar Institusi Pendidikan Tinggi (IPT) ini tidaklah merujuk kepada semua pelajar IPT di Malaysia, tetapi lebih kepada perkongsian pengalaman pengajar atau pensyarah yang melalui pengajaran dan pembelajaran (PnP) di Universiti Malaysia Pahang (UMP).