UMP pupuk kesedaran cintai terhadap alam sekitar bersama KOA Chenan Cherah - Norhidayah, Mohamad (UMPSA, 2023)
CAMERON HIGHLANDS, 24 Jun 2023 - Menyedari kesedaran terhadap alam sekitar, sukarelawan KILAU Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan komuniti Kampung Orang Asli (KOA), Chenan Cherah, Cameron Highlands, Pahang menjayakan program Alam@UMP dan Khidmat Komuniti 'Bersama Kasih' dengan menanam pokok bersama masyarakat di sini.