UMP tersenarai di tangga 201 250 terbaik dalam penarafan THE Asia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 23 Jun 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melestarikan kecemerlangan apabila tersenarai di kedudukan 201-250 dalam Times Higher Education Asia University Rankings 2023 (THE Asia) buat julung kalinya pada tahun ini.