UMP terima kunjungan dan sesi libat urus bersama BEM - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 13 Jun 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan dan libat urus daripada Bahagian Education Malaysia (BEM), Jabatan Pendidikan Tinggi (JPT) bagi mendapatkan perkembangan dan informasi berhubung pengurusan pelajar antarabangsa di universiti ini.