SIR Corner dan Bantuan Awal Pengajian YBR manfaat buat pelajar UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 12 Jun 2023 - Kewujudan Serambi Ilmu Rakyat (SIR) Corner di Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menjadi nilai tambah yang penting bagi meningkatkan keboleh capaian akses sumber maklumat yang menyeluruh untuk pendidikan dan penyelidikan di UMP.