Karnival Kerjaya dan Keusahawanan UMP dapat sambutan tawar lebih 1,000 peluang latihan dan pekerjaan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 11 Jun 2023 - Sebanyak 1,000 lebih peluang pekerjaan dan latihan berjaya ditawarkan menerusi Karnival Kerjaya dan Keusahawanan UMP yang telah dianjurkan selama dua hari di Dewan Astaka, UMP Kampus Gambang baru-baru ini.