Ziarah Prihatin UMP santuni pelajar cemerlang SPM raih 9 A - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 11 Jun 2023 - Kehilangan ibu sewaktu menjawab peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bukan penghalang buat Mohamad Abdul Jani Jalani, pelajar Sekolah Menengah Sains Sultan Haji Ahmad Shah (SEMSAS) Kuantan raih 9 A SPM baru-baru.